top of page

CATEQUESI

Captura de Pantalla 2020-09-22 a les 20.

S’ofereix formació cristiana als pares amb fills a partir de tercer de primària per acompanyar els seus fills com a primers educadors en la vida i en la fe.

 

Els infants participen d’un oratori per a aprendre a parlar amb l’amic Jesús, confiar-li les seves necessitats i recolzar-se en el seu Amor per esdevenir fidels cristians.

Els nens també participen en un grup on coneixen bé les oracions i els continguts fonamentals de la doctrina cristiana.

12XDÉU

Captura%20de%20Pantalla%202020-09-25%20a

 

Grup d’infants i adolescents des de cinquè de primària fins a segon d’ESO on comparteixen amb dinàmiques, jocs, descobertes, serveis... la seva identitat cristiana i el seu seguiment de Jesucrist per a la vida.

ALPHA

sopars ALPHA_edited.png

Mètode evangelitzador que consisteix en un seguit de sopars acompanyats d’un tema en la recerca del sentit de la vida seguint l’estil de Jesús i la seva Església. S’acaba el vespre amb una posada en comú en grups petits sobre el tema presentat. 

LITÚRGIA I SAGRAMENTS

Captura de Pantalla 2020-09-25 a les 14.

Celebració dels moments i compromisos personals i comunitaris  importants de la vida beneïts per la gràcia de Déu en la seva Església.  

S’acompanyen de cants guiats pel grup de músics de la parròquia. 

Se celebren en el temple degudament net i ben equipat pel grup de neteja de la parròquia. 

VIDA CREIXENT

Captura de Pantalla 2020-09-25 a les 14.

Moviment de gent gran per donar qualitat de vida als anys. Hi ha un grup a Súria i un grup a Valls de Torroella que reuneix persones de diferents parròquies agrupades. 

MANS UNIDES 

Captura de Pantalla 2020-09-25 a les 14.

Atenció a les necessitats del Tercer Món col·laborant amb pregària i col·lecta als projectes anuals diocesans. 

PASTORAL DE LA SALUT

LOGO OK PASTORAL SALUT_edited.png

Atenció als malalts i les seves famílies amb visites domiciliàries i/o hospitalàries, telèfon...; oferint companyia, portant pregària i el Cos del Crist, oferint el sagrament del perdó i la unció dels malalts... 

 

Acompanyament en el moment de la mort i del dol.  

​CÀRITAS

càritas_edited.png

Organització de la caritat de la comunitat en diferents projectes servint les necessitats que se’ns presenten i col·laborant entre col·laboradors, voluntaris i usuaris a la dignitat de la vida de tots, des d’un treball de previsió de dèficits, ajudes assistencials, seguiment de crisis tant personals com familiars...  Entre aquests programes cal destacar la cèl·lula d'usuaris, el banc d'aliments, el taller Àgape per a infants, el cosidor, el fons social...

bottom of page