top of page

Trobada d'adolescents a Súria

Des de la Delegació de Joventut el passat diumenge 13 de febrer vam organitzar una trobada, que va comptar amb gairebé una 30 d'adolescents a la parròquia de Súria.

Vam participar a la Missa de la comunitat, presidida pel consiliari de la Delegació de Joventut, Mn. Marc Majà, i després vam dinar als locals parroquials.

Després d'haver carregat forces vam dirigir-nos a Sant Salvador del Quer, on hi ha una ermita dedicada a Sant Salvador. Allà vam jugar, berenar i vam fer una pregària al Sant Crist. Molts dels joves van poder rebre el sagrament del perdó, essencial pel seguiment d'aquell que ens abraça en les nostres misèries i necessitats.

Vam ser molt ben acollits per Mn. Joan Casals —el rector de la Unitat Parroquial Pastoral de Súria—, l’Ester Clua —Treballadora Apostòlica— i Rui Marques, seminarista de la parròquia. La trobada també va comptar amb en Mike Ventura, Delegat de Joventut i d'altres joves de la pastoral juvenil com en Rubén Bonsfills, seminarista, en Francisco Javier Martínez, de la parròquia de Cervera, la Zínia Pascual i l'Arnau Farré, de la parròquia de Castellnou de Seana.

La pastoral d'adolescents no és gents fàcil, però gràcies a Déu, la trobada del passat diumenge ens va donar forces per continuar amb la tasca difícil, però il·lusionant, esperançadora i emocionant, d'acostar als més joves al Senyor.

Informa: Delegació de Joventut


bottom of page