top of page

Inauguració del curs pastoral

Seguint el lema que el papa Francesc ha adreçat per a la Jornada Mundial de les Missions 2023, "Cors ardents, peus en camí", la Unitat Pastoral Parroquial de Súria va inaugurar el nou curs pastoral el diumenge 22 d'octubre.

Va ser un dia ple d'activitats. Al matí, dins dels Diumenges familiars, els infants i les famílies descobrir i aprendre sobre el Domund: van llegir l'evangeli dels deixebles d'Emmaús, van veure un vídeo sobre el testimoni d'un missioner a Benín i van fer una dinàmica sobre el lema del Sant Pare.

A continuació, va haver-hi el moment més important de la jornada: la celebració eucarística. Va ser presidida per mossèn Joan Casals, qui remarcà l'aspecte missioner de l'Església. Una bona colla d'escolans, que havien participat del Diumenge familiar amb els seus pares, van ajudar a fer una missa més participativa, juntament amb els músics de la parròquia.

A la tarda es va cloure la jornada amb una trobada de germanor al Centre Sant Salvador. Allà els assistents van participar en un joc sobre la nostra parròquia i van compartir un berenar.

Desitgem que tinguem tots un bon curs pastoral!


bottom of page