top of page

Festes de Nadal a la UPP Súria

TROBADA NADALENCA DE CÀRITAS El divendres 29 de desembre ens vam trobar, com tota família en aquestes festes, els qui formem la família de Càritas UPP Súria (usuaris, voluntaris, col·laboradors, junta...) per compartir el goig de Nadal. Fou una trobada entranyable on cadascú va portar algun aliment propi de la seva terra i on ens vam sentir més agermanats. Trobades com aquesta ens ajuden a conèixer-nos millor, i fer-nos major confiança en les necessitats que tots experimentem.

FESTA DE LA SAGRADA FAMÍLIA El diumenge 31 de desembre, a la missa de les 12, a la parròquia de Sant Cristòfol de Súria, vam felicitar els matrimonis casats durant l’any, així com els qui en el 2023 han celebrat les noces d'or i de plata. Cada parella va rebre una rosa com a signe de la bellesa de la vida que comparteixen i del seu treball i compromís mutu en el seu ser i fer família i història. Enhorabona a tots ells i gràcies pel vostre testimoni d’estima i maduresa!

FESTA DEL BAPTISME DEL SENYOR El diumenge 7 de gener, a la missa de les 12, a la parròquia de Sant Cristòfol de Súria, acompanyàrem i pregàrem una vegada més per tots els qui han estat batejats al llarg del 2023. Com a prova de la llavor que han plantat en Jesús de Natzaret, varen rebre una planta, mostra de vida i creixement, perquè els recordi i els acompanyi en el creixement de la seva identitat cristiana, essent Església.

REIS A CÀRITAS El diumenge 7 de gener, a la parròquia de Sant Cristòfol de Súria, ens visità el Patge Reial dels Reis de l’Orient, qui entregà a 44 infants els regals que aquests havien deixat per a ells la nit anterior. Els rostres emocionats dels infants en rebre el seu regal va ser motiu de joia per a tots i compromís en servir-nos i estimar-nos cada dia al llarg del nou any 2024.



bottom of page