top of page

Concert solidari a benefici de Càritas Parroquial

Diumenge 10 de març, a la tarda, al teatre del Foment Cultural de Súria, tingué lloc un concert solidari a benefici de Càritas UPP Súria. L'acte fou promogut per la Cobla Súria, al qual es van sumar les dues corals de la vila (La Llanterna i la Coral Sòrissons) i altres músics i col·laboradors. Tots els participants van actuar de manera desinteressada, com també el Foment Cultural, que cedí el seu teatre per al concert.

A l'inici de l'acte, en nom de Càritas, Mn. Joan F. Casals, rector de Súria, adreçà unes paraules al nombrós públic assistent. A continuació s’inicià el concert de sardanes i música per a cobla amb la interpretació de les sardanes Els gegants de Castellterçol i Independansa; seguiren dues peces del patrimoni musical surienc com són l’Himne a Sant Salvador i el Ball de cascavells. Després interpretà el vals vuitcentista Mr. Jacques, i s’acabà la primera part amb El Mortitxol o Dansa del vetllatori, ball tradicional del País Valencià.

La segona part s’encetà amb la interpretació de les sardanes Noves Arrels i Ninoia, que comptà amb la col·laboració d’un grup de dansaires. A continuació, la Cobla Súria i les dues corals van interpretar conjuntament les sardanes Torroella, vila vella, És la Moreneta i l’himne patriòtic El cant del poble. S’acabà el concert amb la magnífica Marxa sobre temes populars catalans.

El públic va aplaudir amb entusiasme totes les interpretacions i sortí molt satisfet de l’acte, en què música i solidaritat s’uniren per a fer germanor al servei de la caritat.

Des de Càritas UPP Súria volem agrair la iniciativa de la Cobla Súria i la col·laboració de les corals La Llanterna i Sòrissons i del Foment Cultural. Agraïm també la generositat del públic assistent, que va permetre recaptar més de 1.200 €. Moltes gràcies!


bottom of page